CulturaMunicipiPollença

Així està anant la jornada de tala del Pi de Sant Antoni de Pollença

Imatges i vídeos del pi tallat a la Finca de Ternelles

Aquest matí ben d’hora, la Comissió de Festes de l’Ajuntament, acompanyats pels mitjans de comunicació, vuit regidors del municipi, personal de seguretat i el grup de xeremiers, ha començat a fer camí cap a la Finca de Ternelles. On devers les 9:30 hores s’ha començat a tallar el pi que s’havia triat per a la festa de Sant Antoni de Pollença, a destralades i entre tots els assistents que hi han volgut participar.

En poc temps, el pi ja era a terra i s’ha procedit a dur-lo fins a sòl pla per pelar-lo i mesurar-lo. Tal com es va fer ahir amb el Pi del Moll, i com marca la tradició. El pi feia aproximadament 23 metres, per la qual cosa s’han hagut de tallar 3 metres per tal de que pugui pasar pels carrers del centre històric correctament.

Amb tot i això, la jornada de la tala continua i ara el que queda és començar amb els preparatius de la festa de dia 17 de gener per poder-la gaudir com cal. Sempre tenint en compte les mesures de seguretat que s’han establert i que podeu llegir aquí mateix.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button