CulturaEu MollMunicipiPollença

La setmana prèvia a Sant Antoni comença amb bon peu i moltes activitats

Llistat i informació de totes les activitats organitzades al municipi amb motiu de Sant Antoni

A Pollença, una vegada acaben les festes de Nadal, arriba la millor època de l’any: marcada per la festivitat de Sant Antoni. La gent es prepara ja per acostar-se al caliu dels foguerons i encalentir-se les mans; fer torrades de carn, botifarrons i sobrassada; pujar o veure la tradicional pujada del Pi o cantar glosses, entre d’altres.

Aquestes són les activitats que tendran lloc aquests dies previs a Sant Antoni:

Avui dia 8 i fins al 12 de gener, el Club Pollença i l’Associació d’Artesans de Pollença, juntament amb l’Àrea de Festes de l’Ajuntament, tenen preparat un taller de foguerons. Aquest es durà a terme a Can Villalonga a les 20:00 hores.

Dimecres 10 de gener, l’Àrea de Biblioteques ha organitzat un taller per als més petits de la casa. Però estau atents i atentes, perquè no serà el darrer! Aquest primer serà el de “Sant Antoni amb Lego” i es farà a les 17:30 hores a la Biblioteca del Port de Pollença. L’activitat va destinada a nins i nines a partir de 5 anys i les inscripcions es poden fer a través de correu electrònic: mediadora@ajpollenca.net

El dia 10 de gener és també el dia límit per  inscriure-se al concurs de foguerons. Teniu clicant aquí mateix tota la informació respectiva.

El mateix dia 10 (i també dissabte dia 13 de gener) l’Associació de Veïns del Port de Pollença i el Grup d’Esplai Vorm duran a terme un taller de preparació del fogueró infantil de l’AVPP. L’activitat és gratuïta i i es farà al local de l’associació de 16:00 h a 18:30 hores. Les inscripcions per aquesta activitat ja estan completes.

Divendres 12 de gener se celebrarà la segona edició de Correbars i glosses a diferents bars de Pollença. L’acte, a càrrec de l’Associació Cultural Glosadors de Mallorca, iniciarà a les 20 hores i seguirà el següent recorregut: Sadanar, Can Bach, L’Aturada, Can Toni, Can Gorreta i Club Pollença.

Diumenge dia 14 a les 17 hores a la Plaça Miquel Capllonch tendrà lloc una Ballada Popular amb Ballugall.

Dilluns dia 15 a les 17:30 hores a Can Llobera es farà un taller infantil a partir de 5 anys: “Va de Dimonis”. Cal inscripció prèvia a través del correu mediadora@ajpollenca.net

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button