EsportsEu MollMunicipi

Punt final a les vacances de Nadal amb la tradicional Copa de Reis

Més de cent persones es llancen a l'aigua per solidaritat amb Abaimar

Avui acaben les vacances de Nadal i les nombroses festes i reunions familiars que ens uneixen durant aquestes dates. Però com marca ja la tradició, la Copa de Reis va abans d’aquest punt final.

Enguany s’ha duit a terme la vuitena edició d’aquesta cursa de natació de 100 metres. Han estat més de 100 persones les inscrites i lea que, posteriorment, han gaudit d’una xocolatada calenta amb ensaïmada. Aquest nombre de persones ha suposat un rècord de participació i la superació de totes les expectatives.

La prova s’ha fet una vegada més a la mar blava de la Badia de Pollença, just a l’altura del Moll de l’Stay. I no ha estat tant una competició entre els i les participants, sinó més bé una oportunitat per compartir, celebrar el començament d’un nou any i fer una bona acció benèfica. Ja que els beneficis de les inscripcions van destinades a l’Associació Balear de Malalties Rares (Abaimar).

L’acte ha estat organitzat per l’Ajuntament de Pollença i l’Àrea d’Esports; amb col·laboració de OnEsports, Seguros Bilbao, el Reial Club Nàutic del Port de Pollença, EliteChip i PaNord.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button