Municipi
Destacat

A presó el llogueter del Legends per Intent d’Assassinat


La magistrada de guàrdia ha ordenat la detenció del llogueter del Legends del Port de Pollença que respon a les inicials de S.S.C arran de les acusacions de ferir greument a un jove mitjançant un cop amb un pal de golf durant la nit del 24 de desembre, fet que ha provocat un coma a la víctima. Aquesta última es manté en un estat de salut crític a l’hospital Son Espases, patint lesions cerebrals severes.

Els esdeveniments es van desencadenar prop de les 4 a.m. del dia de Nadal, dins del local Legends, al carrer Joan XXIII. La persona afectada, que prèviament havia estat al bar amb la seva parella i amics, va rebre un atac inesperat i sense cap previ avís per part del propietari, que armat amb un pal de golf metàl·lic el va agredir des de darrere, deixant-lo inconscient i indefens.

Una vegada arribada la Guàrdia Civil a la zona, es va trobar amb la dramàtica escena del jove amb una ferida significativa al cap. El gerent va ser detingut i comparegué davant la justícia el dia de Nadal. La seva llibertat provisional va ser decretada degut a l’absència d’informes mèdics detallats i a la declaració de només un testimoni.

Però, recentment, la Guàrdia Civil ha aportat un nou atestat que inclou testimonis addicionals i informació mèdica actualitzada. Això ha conduït la família de la víctima, representada per l’advocat Martí Cànaves, a demanar un nou arrest de l’acusat. Després d’una recent audiència en què l’acusat ha optat per no declarar, la magistrada ha decidit enviar-lo a la presó preventiva sense fiança, considerant un intent d’assassinat, donada l’evolució dels fets i el canvi en les evidències presentades.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button