EntrevistesMunicipiVídeo

Marti March, Un Any d’exit i desafiaments

Un Any de Canvi: La Victòria Electoral del PSOE i el Retorn al Govern a Pollença.

En aquesta entrevista exclusiva, Martí March, el Batle de Pollença, ens ofereix una mirada íntima al darrere del teló sobre la gestió municipal d’aquest any. Des de les iniciatives clau fins als desafiaments superats, March desgrana els detalls del seu lideratge i el camí recorregut per la localitat durant aquest període. Amb un enfocament sincer i reflexiu, March parla sobre els projectes més destacats, les decisions difícils, i la seva visió per al futur de Pollença. Acompanyeu-nos en aquesta conversa reveladora, on el Batle comparteix els èxits, les lliçons apreses, i el seu compromís continu amb el poble.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button