EducacióMunicipi

Aprovada la gratuïtat de l’escolarització bàsica de primer cicle d’infantil

El conveni té una vigència de quatre anys i el cost total serà de 1.026.000 d'euros

S’ha aprovat per unanimitat el Conveni per establir la gratuïtat del servei d’escolarització bàsica del primer cicle d’educació infantil (0 a 3 anys). El Ple extraordinari es va celebrar ahir a l’Ajuntament de Pollença amb l’objectiu de tractar la millora de l’oferta educativa i finançar la prestació d’aquest servei. Amb un cost total de 1.026.000 d’euros i amb una vigència de quatre anys, amb possibilitat de pròrroga per quatre més.

Tal com s’explica a la nota de premsa on s’ha comunicat la notícia, l’Ajuntament és titular del centre d’educació infantil CEI La Gola i ja des del maig de 2021 està subscrit al Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament per a millorar l’oferta de places de primer cicle. Així, es va integrar a la xarxa d’escoles infantils públiques de les Illes Balears.

El desembre de 2022 va ser subscrit un nou conveni de col·laboració entre ambdues institucions per a garantir la gratuïtat de l’educació dels infants matriculats al tercer nivell d’educació infantil (2-3 anys) als centres de la xarxa pública d’escoles infantils. Ara, per establir la gratuïtat del servei d’escolarització bàsica del primer cicle d’educació infantil (0 a 3 anys), la Batlia de Pollença va sol·licitar a la Conselleria d’Educació i Universitats la subscripció d’un nou conveni.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button