Municipi

Four Seasons té entre mans un nou projecte que podria acabar recalant per Pollença

La companyia Four Seasons, la qual explotarà l’Hotel Formentor els pròxims anys i que ha donat ja data d’obertura pel juny del pròxim any 2024, té un nou projecte que pot arribar també a Mallorca i al municipi.

Per cert, la companyia també ha designat recentment la persona que s’encarregarà de dirigir el nou hotel ubicat al municipi: Estreya Gosálbes. Estreya Gosálbez és una gerent madrilenya que porta gairebé 20 anys treballant amb la companyia. S’ha encarregat la tasca de dirigir l’hotel, a un càrrec amb experiència i de confiança de la companyia.

El nou pojecte de Four Seasons es tracta d’un vaixell de súper luxe. Sols la terrassa d’aquest iot tindrà una superfície de 457 m2 i una piscina de 20 m de llargària. Tindrà 4 nivells d’altura en els quals es repartiràn 900 m2 en habitacions amb tot tipus de luxes.

I aquest vaixell navegarà, segons avança la companyia ja el 2025, per dos mars en concret: el Mar Carib i la Mar Mediterrània. En aquestes aigües, calarà en 137 destinacions. I tenint en compte l’atractiu de les nostres Illes i la inauguració l’any que vé del nou Hotel Formentor, és ben probable que acabi navegant a prop del municipi de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button