Eu MollMeteorologiaSuccessos

La mar puja fins gairebé el límit de la superfície al Moll

La ventada d'ahir amollà de les amarres dels seus morts dos velers fondejats a la badia

Les baixes pressions després de les recents condicions atmosfèriques han fet pujar el nivell de la mar en quotes elevades.

Tot i això, pareix no semblar que sigui degut a cap rissaga. Però les embarcacions situades al Moll vell del Reial Club Nàutic del Port de Pollença podrien córrer algún risc de topar amb la pedra del Moll i potser als propietaris els podria esser convenient revisar les seves amarres i l’estat de les seves embarcacions.

Pel que fa als vaixells fondejats il·legalment al mig de la badia, segons hem pogut documentar, un total de dos velers s’han amollat dels seus morts i han acabat varats a la platja. Un d’ells ja ha pogut esser retirat pels seu propietaris i aparentment no ha sofert greus desperfectes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button