CulturaMunicipiPollença

IX Jornades Socials: múltiples activitats i cloenda amb sopar solidari

Aquest cap de setmana Pollença celebrarà unes jornades socials repletes d’activitats organitzades per gran part de les associacions locals solidàries i culturals.

Des del divendres i començant amb l’acte inaugural al saló del Club Pollença, a les 18.00h, les jornades inclouràn des de teatre fins tallers de confecció de teles, de pintura, de gestió de les emocions, xerrades sobre accessibilitat, cercavila dels Xeremiers Orats i una ample oferta d’activitats que culminaràn amb un sopar solidari a Ca’n Villalonga.

Aquest dissabte, Pollença celebra les seves jornades socials. Durant tot el dia, les entitats dels municipi (que som un bon grapat!) que treballam per el benestar social serem als jardins del convent de Sant Domingo. Cada entitat tindrà la seva paradeta i hi haurà activitats durant tot el dia. 

Serà una jornada entretinguda per tothom, també pels infants!, per celebrar que a Pollença tenim un teixit associatiu ben viu i amb ganes de fer feina.

A més dels tallers de musicoteràpia i sensibilització bucodental, també hi haurà cercavila amb els Xeremiers Orats (perquè a Pollença som faners, però també ens va la gresca!). 

El vespre hi haurà un sopar solidari que organitzam entre Afama, Arrels Marines, la tercera edat de Colonya i Càritas 💚. Els tiquets per sopar costen 18€. Inclouen: picada, arròs brut, postre, aigua i vi. 

Si vos animau a venir al sopar, podeu comprar tiquets a Afama (c/ de Sant Domingo, s/n, Pollença); a l’associació de veïns del Port de Pollença, al Club, a Can Cuadrado, a la tercera edat de Colonya (plaça de Ca les Monnares, 18, Pollença), posant-vos en contacte amb Arrels Marines i Càritas! Si no estau decidits, ja vos avançam que podreu comprar tiquets allà mateix 🙂 

Ah! Això sí: pensau a dur plat, tassó i coberts ♻️!

Després del sopar hi haurà concert gratuït de Red Bellies 🎸 i durant tot el dissabte tendrem montada la barra perquè ningú es deshidrati!

Fins dissabte!

Josep Vives, coordinador
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button