EsportsMunicipi

Entrega de distincions als piragüistes del RCNPP

Avui a les 11.30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament ha tingut lloc l’entrega del reconeixement del municipi de Pollença a quatre de les figures recents més exitoses del piragüisme del nostre municipi.

Els germans pollencins Maria dels Àngels i Joan Antoni Moreno, la piragüista xilena que entrena al Reial Club Nàutic del Port de Pollença i el seu coach Kiko Martín. Els seus darrers mèrits als mundials de piragüisme celebrats al passats mesos de juliol i agost han contribuït, com ja ens ténen habituats els alumnes del RCNPP, a portar Pollença a un lloc privilegiat al mapa internacional d’aquest esport.

Entre agraïments al club i als esportistes, el batle de Pollença, juntament amb la primera i segones tinents de batle i els regidor d’Esports i Festes han fet entrega d’unes plaques distintives amb paraules d’enaltiment als esportistes i al Club Nàutic.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button