Municipi

Hem arribat als 11.000 seguidors!

Avui estam molt, molt orgullosos… Som Pollença és ja una família d’onze mil seguidors a qui fem arribar, i que també ens fan arribar, informació, successos, notícies, fets que reivindicar o denunciar, imatges i vídeos espectaculars o esdeveniments culturals, esportius,…

En aquests darrers mesos, aquesta família ha augmentat i volem que ho segueixi fent. Hem viscut plegats les àguiles, eleccions municipals i nacionals, les festes de La Patrona i la Flower Power que vam muntar amb Balearslive…!

També tempestes i fets desagradables que ens agradaria no haver de contar, però que hem de donar a conèixer. Perquè Som Pollença pretén fer-vos arribar tota la informació i escoltar-vos quan tingueu fets que donar a conèixer!

A TIK-TOK, alguns dels nostres vídeos han sobrepassat tant els milers de visualitzacions… que algún està arribant a les quasi 460.000 views!

Així que, ONZE MIL gràcies enormes a tots, i seguirem lluitant per seguir transmetent els fets que ocorrin a Pollença i a Mallorca amb més força que mai!

Som Pollença · Plataforma transmèdia d'informació local
Som Pollença · Plataforma transmèdia d’informació local
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button