MunicipiPollença

Enguany les dones lluiten!

Una batalla per la igualtat durant La Patrona

Enguany les dones lluiten! Lluiten per unes festes de La Patrona amb més igualtat. Per això, lluitaran a la batalla entre moros i cristians del 2 d’agost. El col·lectiu feminista La Mala Pècora reivindica així un paper actiu i protagonista de les dones durant el simulacre.

Pretenen recuperar la versió del 1858, a la qual les dones hi tenien cabuda. Ara, proposen introduir les noves protagonistes després de la separació dels dos bàndols, quan els moros hagin reculat ja tot el carrer major. Serà en aquest precís instant que les dones, encoratjades i valentes, atacaran.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X