CulturaMunicipi

Entrevista a Kid Ice, un jove cantant amb el futur a les mans

"La gent no arriba on vol perquè no es renoven, tothom fa el mateix i això ja està massa vist"

Som Pollença ha entrevistat a Kid Ice, un cantant molt jove de 19 anys que ja compta amb una llarga i àrdua experiència. Kiddy té molt clar què vol i cap a on anar, ja que des dels set anys treballa hores i hores per aconseguir el seu objectiu: arribar al cor i les consciències de la gent des dels escenaris.

Des de fa un any, s’ha atrevit a mostrar públicament els seus ‘free-styles’ a les diferents plataformes digitals de moda: YouTube, Spotify, Instagram, Twitter i TikTok (clicant a sobre de cada una, trobau l’enllaç directe als seus perfils). Gràcies a aquest fet ha aconseguit arribar a molts països i ampliar el seu públic i els seus coneixements. No obstant aquest èxit que va aconseguint, el que més valora és l’empenta que el seu pare i el seu referent artístic, el raper Duki, han sigut per ell.

El cantant ha començat a anunciar el seu Kid Ice Tour a les xarxes, al qual, per ara, preveu afegir noves dates que anirà publicant segons la seva confirmació. Espera omplir sales i espais habilitats amb un gran públic que el segueix per allà on passa, ja que el seu talent és evident i deixa marca. Per ara, la primera cita confirmada és l’Urban Night que tendrà lloc a El Templo el dia 28 d’abril. Les entrades es poden adquirir clicant aqui mateix. Per altra banda, explica que per maig traurà el seu primer disc, un petit recopilatori de les cançons que ha produït fins ara.

No podiem desaprofitar l’oportunitat i li hem demanat una improvisació dedicada a Som Pollença, la qual tampoc vos podeu perdre:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button