Municipi

Nou Casal de Joves autogestionat per un grup d’adolescents

El casal estarà ubicat a les casetes del Parc Infantil de Pollença

Un grup de joves, alumnes d’ESO, han impulsat i duran a terme el projecte d’un nou casal de joves al municipi. Durant els darrers anys han estat treballant conjuntament amb l’àrea de Joventut, recollint propostes de millora, per dur a terme diferents projectes, entre els quals destaca aquest. A més de les funcions de cinema que es duen a terme els diumenges gràcies a un conveni amb el Col·legi Monti-sion.

L’Ajuntament ha aportat el mobiliari, cadires, sofàs, il·luminació, aire condicionat, connexió a internet, disposició de música i jocs de taula, entre altre equipament per afavorir la comoditat de l’espai. Les claus d’aquest les tendrà la Policia Local, encarregada de obrir i tancar segons l’horari pactat, ja que es tracta d’un punt de trobada municipal.

Així mateix, es tracta d’un centre autogestionat, per tant, comptarà amb unes normes d’ús i de convivència supervisades activament per l’Ajuntament i l’àrea de Joventut. No obstant això, el grup impulsor s’encarregarà de que es dugui a terme el bon funcionament de l’espai.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button