Municipi

L’Ajuntament firma la compra de Can Escarrintxo

L'espai passa a ser oficialment del poble de Pollença per uns 550.000 €

L’Ajuntament de Pollença va signar dijous passat la compra de Can Escarrintxo, Can Villalonga i una casa ubicada al carrer Antoni Maura.

Per una banda i després de més de vint anys fent ús d’aquest, s’ha comprat l’antic camp de futbol de Pollença, allà on es celebren nombrosos actes culturals del municipi, un dels més importants, la batalla final dels Moros i Cristians que es celebren per La Patrona. La venda s’ha tancat en uns 550.000 € i Can Escarrintxo passa a ser oficialment del poble de Pollença. Prest confiam saber què és el que es preveu fer amb aquest solar…

Simultàniament, s’ha fet la compra d’una casa ubicada al carrer d’Antoni Maura, també a Pollença, la qual permetrà facilitar l’accés al Cinema Capitol, encara pendent de reformar. Aquesta ha suposat un total de 300.000 €, aproximadament. Confiam en l’agilitació d’aquestes obres.

L’endemà, es va aprovar també la compra de l’antiga estació d’autobusos Ca’n Villalonga per uns 2,4 milions. Aquesta adquisició, així com els altres dos edificis, estaven aparaulats des de feia estona. Però no ha estat fins aquesta mateixa setmana quan s’ha tancat el procés i la notícia ha començat a córrer.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button