CulturaMunicipi

SAU30 presenta el seu nou disc

'Mil i una nits i uns quants dies' i amb forces per seguir

El grup català SAU, després de vint-i-quatre anys, acaba de fer l’estrena del seu darrer disc. El diumenge passat el varen presentar al Teatre Municipal de Girona, fent un ple absolut. Ahir vespre, el Palau de la Música de Barcelona sentí també les seves veus -ara amb el nom de SAU30-, que podeu gaudir a n’aquest petit tast de video que s’adjunta.

El directe de Mil i una nits i uns quants dies començà a poc a poc, però es va anar component de manera interessant. S’interpretaren aquestes noves creacions que ja s’han convertit en èxits, a més dels temes mítics que tots coneixem. Per finalitzar, es va retre homenatge a Carles Sabater, component del grup que morí fa uns anys. Per altra banda, l’escenografia destaca amb les pintures de Domènec Batalla, artista i escultor ripollès que ha realitzat una pintura per a cada cançó i per la portada. Una combinació artística que va fer aixecar a tot el públic, sense deixar de fer aplaudiments, i que esperam tenir prest per l’illa.

Les ganes de tornar a l’estudi sorgiren fa temps i superaren a la incertesa de què passaria. Amb molta il·lusió, Pep Sala, compositor, lletrista, veu i guitarra; Ramon Altimir, als teclats; Quim Benitez Vilaplana, bateria; Pep Sánchez, al baix; Josep Lluis Pérez, a la guitarra elèctrica, i Jonathan Argüelles, la nova adhesió vocal.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button