MunicipiOn Pegam

#OnPegam: Sant Marc amb espectacle i en flor

Primer de maig amb fires a Sineu, Ses Salines i Costitx

Fira de Sant Marc a de Sineu

Dia 1 de maig és el dia més important de les Festes de Sant Marc que es celebren a Sineu. A la plaça des Fossar, es fa una mostra mostra d’animals de races autòctones de les Balears, una exposició i venda de maquinària agrícola, concurs morfològic un hortet ecològic… A més de la venda d’artesania, plantes i productes locals ecològics. Però la programació no finalitza fins el dia 18, ja que es duen a terme exposicions, conferències, tallers i altres activitats que podeu consultar fent clicant aqui.

XXXV Fira Espectacle de Ses Salines

Aquest dia també es reconegut a Ses Salines, que s’inunda d’artesania i de menjar tradicional. Des de les 8:30 h del matí, es poden visitar les paradetes, les mostres i exhibicions diverses que es duen a terme a diferents punts del poble i els típics espectacles eqüestres de l’Agrupació Cavallista de Ses Salines. Entre altres actes com el concert del grup Los inhumanos a la plaça Major que començarà a les 20 hores. Un altre interessant esdeveniment per no perdre’s, el qual compta amb una diversa programació que es pot consultar i descarregar clicant aquí.

MMXXII Fira de Costitx en Flor

Des de 1996, cada primer de maig Costitx es vesteix de flors. Els experts jardiners, floristes i fructicultors vesteixen el poble per a celebrar la seva particular fira. A les 10:30 hores té lloc la ballada dels bous i els bouets de Costitx amb el dimoni de Son Ganxó. Però el dia és llarg i el diumenge és un bon dia per gaudir amb la família. Es podran trobar repartides a tots els indrets i racons del municipi: mostres de productes agroalimentaris de l’illa, exposicions d’artesania i plantes, venda d’antiguitats, demostracions de caça i molt més. Podeu veure la programació completa del cap de setmana a la imatge.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button