CulturaMunicipi

Dub Club Mallorca a Ca n’Escarrinxo

El 16 d'abril es celebren els 10 anys de Dub a l'illa

Aquest cap de setmana, podrem gaudir d’una trobada de Dub Club Mallorca al nostre municipi, concretament a Ca n’Escarrinxo. La festa, que enguany compt amb la col·laboració de l’Associació de Músics de Pollença, serà demà dia 16 a partir de les 16 hores. On a més de música, hi haurà un petit mercadet, foodtruck i un espectacle de malabars. Les entrades es poden adquirir a la pàgina Entradium.

Les sessions musicals de Dub Club Mallorca varen néixerer el 2012, organitzades pel pollencí Llorenç Mas. Es tracta d’una festa estil jamaicà que es va exportar al Regne Unit per part dels immigrants de les colònies angleses del Carib. D’allà, arribaren a tota Europa amb sound systems autoconstruits, com el de Mufasa, mig pollencí i mig inquer.

“Per Dub Club Mallorca han passat artistes de totes bandes, des de jamaicans a japonesos, anglesos… Som una comunitat extesa arreu del món. Per aquesta primera celebració dels 10 anys venen convidats de França (Dub Machinist i Gary Clunk) i Italia (Wicked and Bonny), juntament amb els locals Joyful i Mufasa Soundsystem“,

ens explica el mateix Mufasa Soundsystem.

Durant aquestes, s’escolten sessions de dj’s, productors i cantants. Són festes conscients on a més de ballar i gaudir de la música, es llancen missatges d’unitat i d’empoderament a la societat oprimida, missatges de sensibilització de la cura de la natura i d’estimar el món.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button