MunicipiOn Pegam

#OnPegam: popurri cultural

Activitats culturals i passatemps per demà 16 d'abril

Per aquest dissabte, proposam diferents activitats repartides per l’illa i per a tots els gustos.

Com cada tercer dissabte de mes es realitza el mercat de segona mà a Porto Cristo. L’objectiu és fomentar la pàctica de les 3R: reduir, reutilitzar i reciclar. Ens veim a la Plaça del Sol i la Lluna de 10h a 14h, on a més hi haurà música en directe i activitats infantils.

Si ets més d’art, a la Galería Pelaires de Palma trobaràs Layering intimacy, la primera exposició individual de l’artista mallorquí Gori Mora a Espanya. Els seus quadres són el resultat d’un procés ortodoxe que es realitza al revers de la pintura. L’horari de visita és de 10:30 a 13:30 h (carrer Can Verí, 3 – Palma).

Al pati del Casal Solleric s’exposen les imatges guanyadores de la 27 edició de Foto Jove, enguany dedicada a les Imágenes sonoras. Els més joves ens transporten al món del soroll i el silenci a través del seu propi cos i els objectes. Les visites poden fer-se de 11:00 a 14:00 i de 15:30 a 20:30 h (Passeig del Born, 27).

Per altra banda, Tipos malos és la pel·lícula infantil de moda. Aquest dissabte s’estrena a l’Auditori d’Alcúdia a les 19 hores (plaça de la Porta de Mallorca, 3). Les entrades costen 5€ i es poden adquirir a la mateixa taquilla una hora abans o a la mateixa web de l’auditori. Una banda criminal de èlit formada per animals amb els quals no aturarem de riure.

El que t’agrada és el teatre? No et perdis El porc (de la companyia Minut 1 Teatre), una obra basada en la novela Estrategia para jamones, de Raymon Cousse. Dissabte a les 18:00 h al Teatre Principal de Palma. Un monòleg que reflexiona sobre la nostra manera de viure i, sobretot, de morir.

I per acabar el dia, al marc del Mallorca Live Nights, el gran José González amb el seu quart disc Local Valley (2021). El cantautor d’indie-folk suec que ha protagonitzar les BSO de La vida secreta de Walter Mitty i Breaking Bad. L’entrada té un preu de 26 € si és anticipada i de 30€ a taquilla. El concert es realitza a Es Gremi Centre Musical.

Sabeu ja on pegau vosaltres?

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button