MunicipiPollença

La ciutadania decidirà el Futur de Ca n’Escarrinxo

3.000 mil persones formaran part del Sorteig Cívic i conformaran l’Assamblea ciutadana

Es va preparar fa unes setmanes l’enviament d’unes cartes que permetrà a la ciutadania de Pollença conformar una assemblea deliberativa amb l’objectiu de decidir el futur de Ca n’Escarrinxo. En aquestes es posa a disposició d’un total de 3.000 persones la notificació de què han estat seleccionades per a formar part del Sorteig Cívic. La tria s’ha fet aleatòriament i d’acord al cens de Pollença, tenint en compte alguns filtres d’edat (majors de 16 anys) i amb variacions de gènere.

“Ens hem dedicat dies a ensobrar les cartes amb la informació pertinent perquè la persona que la rebi, si es vol apuntar, empleni un annex que permetrà la seva participació. A partir d’aquí, sortiran 24 persones titulades i 24 suplents per a la segona taula deliberativa per al Futur de Ca n’Escarrinxo. D’aquesta, es trauran tres propostes finals perquè la gent pugui votar”, ens va explicar Mateu Soler, regidor de Joventut i Participació Ciutadana.

A més, aprofitarem per preguntar el que els pollencins i pollencines continuen demanant-se quin serà el desenllaç per la compra de l’emblemàtic solar de Can Escarrinxo. “El procés de compra s’està allargant més del que s’hauria d’allargar, però esperem tenir-la abans possible”, ens explicà el regidor.

Les persones que rebin la carta i vulguin formar-hi part, tenen 15 dies hàbils per respondre al formular adjunt i fer-lo arribar a una de les OACS del municipi, amb un SI i les seves dades. En cas contrari, no cal fer ni respondre res.

Una vegada finalitzi el termini per a emplenar el formulari, s’anunciaran les persones seleccionades per a dur a terme el procés.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button