Cala Sant VicençMunicipi

Cala Molins a les fosques des d’ahir

Els veïns es queixen de què l'horari d'avís no s'ha respectat

L’Associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç es queixa de la falta de llum a tota la zona de Cala Molins des d’ahir al vespre. L’empresa de distribució ENDESA va fer l’avís de la interrupció del subministrament d’energia elèctrica. El motiu, la realització d’uns treballs urgents a un hotel proper durant el dia 4 d’abril (de 8:00 a 9:30 h) i el dia 5 d’abril (de 8:00 a 16:00 h). En vista de què no s’havia respectat l’horari marcat per a les actuacions i que no hi havia llum encara al vespre, els veïns demanaren explicacions a la Policia Local.

“Acabo de hablar con la Policía, están intentando averiguar cómo poner el generador en marcha, que estaba temporalmente dando luz a toda la zona”, explicà un d’ells. No obstant això, seguien a les fosques.

“L’hotel Vicenç de la Mar va plegar damunt les 22.30 i ningú sabia res de què l’alternador estigues connectat al ret local. Aquest alternador és per substituir un transformador de l’hotel abans esmentat”, ens detallen.

La queixa es remetrà a Urbanisme. Mentrestant, els veïnats confien en el fet que el subministr torni aviat i no es tudin els aliments de la conservadora ni s’espenyin els electrodomèstics. La Policia Local ens explica que s’està canviant un transofrmador en aquest moment.

“És normal que quan es facin obres es puguin causar molèsties als veïns. Això ho acceptes i et resignes. El que no és de rebut és que es pugui entorpir o obstruir la circulació ‘a voluntat’ i interrompre un servei bàsic (com l’energia elèctrica) sense que hi hagi un responsable”, afegeix un altre.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button