Municipi

“Bridal Showers”: la tendència en comiats de soltera

Vendria a ser com un comiat de soltera però més elegants i sense sorpreses

Amb el tancament de les discoteques i dels locals nocturns, en aquests dos anys ha anat agafant força les no tan conegudes “Bridal Showers“, que vendria a ser com un comiat de soltera però més a l’estil “Baby Shower”. I encara que no s’estili massa, són una de les celebracions per dir adéu la solteria de la núvia que està, avui en dia, en alça, doncs es tracta d’una cita que es produeix de dia on només són admeses les dones que prèviament figuraven a la llista de convidats de la boda, tret que no s’hi pugui assistir al casament per una raó de pes o per qüestions econòmiques.

El lloc de celebració, en aquest cas, sol ser la casa de l’amfitriona, encara que no és obligatori, ja que sempre es pot optar per fer l’homenatge a un restaurant o inclòs fent juntes qualque activitat particular com anar a un tast de vins o passar un dia de balneari. Tot això depèn de les preferències de la núvia i sobretot, del pressupost, que com sol ser habitual, cau a càrrec de les convidades o de l’organitzadora.

I precisament xerrant de l’organitzadora… Aquesta sol ser la dama d’honor de la boda: s’encarrega de l’organització, de quines persones acudiran a la cita, de si s’ha d’assistir d’etiqueta o d’una manera concreta i si es permet la presència de nins petits, entre altres coses. L’amfitriona, en aquest cas, participa activament en aquestes decisions, tot molt diferent dels tradicionals comiats de soltera, on la festa és sorpresa i es fa el possible perquè la núvia no sàpiga res.

Per les “Bridal Showers” és precís que la convidada porti un regal per la núvia, que sol oscil·lar entre el 25 i 70 euros. Precisament, el nuvi sol aparèixer al final de la vetllada, la part on s’obren els regals, a tall d’acompanyament, encara que és prescindible.

Aquestes celebracions estan fetes per les persones que eviten sortir de festa de nit o per les qui no els agrada ser el centre d’atenció i no els agraden les sorpreses, però, sense dubte, l’increment ha estat marcat per la tendència (novament, a causa de la pandèmia) de les bodes petites o amb baix pressupost.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button