Junts AvançamMunicipi

Junts Avançam demana mesures urgents per frenar la pujada del preu de la llum

Denuncien que els preus actuals de les tarifes estan "fora de tota lògica"

Junts Avançam ha demanat en una nota de premsa que l’Ajuntament de Pollença se sumi a la demanda a la Comissió Europea perquè permeti als Estats membres limitar unilateralment i temporalment els preus de la llum i de l’energia en el mercat majorista, ja que denuncien que els preus actuals de les tarifes estan “fora de tota lògica”, provocant que els ciutadans estiguin pagant per la llum el preu més car de la història.

Creuen que hi ha d’haver, de manera urgent, un canvi dels sistemes d’assignació dels preus de la llum “per evitat que el gas arrossegui injustificadament l’escalada” i reclamen que com a municipi i “en defensa de les famílies i empreses locals” els rebuts elèctrics tenguin correspondència amb els costos de producció reals.

Sol·liciten a l’Ajuntament de Pollença posar mesures imminents “per evitar la pobresa energètica de les famílies més vulnerables”, ja que insisteixen en el fet que també la pujada dels preus en els carburants i altres productes com el peix, la carn o l’oli, fomenten la incertesa de saber quan “acabarà l’encariment del cost de la vida“.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Consulteu també
Close
Back to top button
X