Municipi

L’Ajuntament de Pollença anuncia una recollida de béns per Ucraïna

Les subsistències es podran dur tant a Pollença com al Moll dels dies 28 de març a l’1 d’abril

L’Ajuntament de Pollença, juntament amb les associacions d’ajuda a Ucraïna i la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), coordina una campanya de recollida d’aliments i material sanitari al municipi. A més, l’Àrea de Benestar Social compta amb altres organitzacions voluntàries com Cáritas.

Es farà difusió de la notícia públicament a la Ràdio de Pollença, a través de les xarxes socials i altres mitjans de comunicació perquè les persones que desitgin col·laborar, tenguin temps de preparar els béns de primera necessitat que volen aportar abans del dia d’inici.

«Al començament de la guerra hi havia excedents per l’elevat nombre de donacions, però ara s’ha estabilitzat la situació i la necessitat ha ressorgit»,

explica Tomeu Cifre, batle de Pollença.

La campanya es durà a terme de dia 28 de març a l’1 d’abril (l’horari serà els matins de 9 a 13 h i les horabaixes de 16 a 19 h). A Pollença, als Passatge JAume Autonell, als baixos de l’antiga residència de Sant Domingo. Al Moll, a l’Edifici Municipal Miquel Capllonch, C/Metge Llopis, 1, porta 2.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button