MunicipiNatura

Simbiosi publico-privada per a la conservació de s’Albufereta

Recaptació de caràcter anual al Portblue Club Pollentia destinada al manteniment natural

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el director general d’Espais Naturals i Biodiversitat, Llorenç Mas, s’han reunit fa una estona amb la direcció del Portblue Club Pollentia amb qui mantenen un conveni de contribució activa en el manteniment, conservació i restauració dels hàbitats i les espècies de la Reserva Natural de s’Albufereta.

Bernardo Dahlhaus, director de l’hotel, ha fet entrega de la bústia amb l’import recaptat per part dels clients. El total, juntament amb la quantitat que inverteix cada una de les entitats, s’ha mobilitzat al voltant d’uns 16.000 euros que queden a disposició de la reserva natural per a tasques de conservació.

El conveni s’aplica des de l’any 2014 per contribuir a la conservació de S’Albufereta, zona protegida que es troba limítrof al complot turístic. Els clients del Club Pollentia tenen a l’abastament tota la informació sobre la iniciativa, i es posa a la seva disposició una lladriola que s’ubica a l’entrada. D’aquesta manera, poden contribuir a la causa.

L’objectiu és incrementar la conservació de l’espai, però també posar en rellevància la sensibilitat ciutadana i turística. Treballar conjuntament permet afavorir l’espai, la protecció de les espècies endèmiques i el control de les invasores. Des de la Conselleria de Medi Ambient es celebra aquesta col·laboració i s’espera la seva continuació i replica cap a altres aspectes i espais.

“Els visitants valoren aquesta tasca i cada vegada arriben més turistes que es dediquen a l’estudi del medi o volen gaudir d’aquest i agraeixen la iniciativa”.

Celina Álvarez, de SostenibleXXI, Consultoría de Gestió Ambiental, Qualitat i RSC.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button