Eu MollMunicipi

El GOB denuncia la construcció de sis casetes de Ports IB al Port de Pollença

A la zona de serveis del Port de Pollença administrada per l’ens públic, Ports de les Illes Balears adscrit a la Conselleria de Mobilitat i Habitatge s’estan construint un conjunt de sis casetes d’obra per a ús de punts d’oficina i venda de bitllets per a les embarcacions de lloguer turístic i altres activitats.

En aquesta zona de servitud de protecció, que té una amplitud de 20 metres des de l’interior de la línia de ribera de la mar, estan prohibides les edificacions de qualsevol tipus que puguin estar situades en un altre lloc. Així l’article 25.2 de la Llei de Costes estableix textualment que: “Amb caràcter ordinari, només es permeten en aquesta zona les obres, instal·lacions i activitats que, per la seva naturalesa, no puguin tenir cap altra ubicació,…”.

En aquesta zona de serveis portuaris del Port de Pollença resulta evident que aquestes construccions, en cas de ser necessàries per a les activitats portuàries, es poden situar fora de la zona de servitud de protecció perquè l’amplada d’aquestes àrees de serveis és molt superior als 20 metres.

Per altra banda, dissabte 19 de febrer a les 12 h s’ha convocat una concentració de rebuig a les casetes de Ports a la zona portuària del Port de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button