MES -ESQUERRAMunicipi

Junts Avançam demana una reunió entre Govern municipal, Ports i l’oposició per les obres de les casetes del Moll

Des del partit consideren que les sis casetes a primera línia són inadequades i no milloren l’espai. L’enrenou i l’oposició generalitzada a la construcció de sis casetes a primera línia de la zona portuària del Moll de Pollença, per a la venda de tiquets per a les excursions marítimes, ha de fer reflexionar les administracions a fi d’evitar aquest impacte i millorar la imatge de la façana marítima.

El projecte fou presentat públicament per Ports IB i l’Ajuntament fa uns mesos i va passar a exposició pública, però no ha estat fins que s’han aixecat les edificacions que s’ha pogut comprovar el gran impacte paisatgístic que està provocant.

Per aquest motiu, Junts Avançam proposa una reunió urgent entre Ports de les Illes Balears, el Govern municipal de Pollença i l’oposició a fi d’arribar a una solució per eliminar l’impacte generat per aquestes construccions.

Junts Avançam argumenta que l’article 116 de la Llei de Ports de les Illes Balears, assenyala que Ports IB ha d’adoptar les mesures adequades per preservar els valors històrics, patrimonials, paisatgístics i ambientals dels espais portuaris.

Considerem necessari aquesta reunió de manera urgent, entre les administracions afectades a fi d’arribar a un acord.

La creació d’una barrera visual a primera línia del Port de Pollença no és acceptable i és obligació de les administracions cercar una solució a fi de millorar la imatge de la façana marítima i evitar impactes innecessaris.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button