Municipi

Canvien la senyalització dels camins de Cala Bóquer i Cala Figuera

El disseny seguirà el Manual de Senyalització de la Xarxa d'Espais Naturals de les Illes Balears. Inclou la tipologia, mides, especificacions de disseny i d'instal·lació bàsics en relació amb l'elaboració de continguts, així com les recomanacions d'ús de la senyalització.

Els camins de Cala Bóquer i Cala Figuera són uns dels més concorreguts del municipi, especialment durant la temporada d’estiu. Aquests, però, han patit una important degradació i necessiten una millora. És per això, que l’Ajuntament de Pollença invertirà més de 23.000 per a la seva adequació i nova senyalització.

Pel que fa al camí de Cala Bóquer, es millorarà la senyalització per tal de reconduir el trànsit a aquelles persones que visiten la vall de Bóquer. Només podran caminar per un únic camí, el qual recorre l’original. Recordar que aquest camí forma part de les Rutes de la Biodiversitat sent la R-6.

També milloraran la senyalització de Cala Figuera.

El disseny seguirà el Manual de Senyalització de la Xarxa d’Espais Naturals de les Illes Balears. Inclou la tipologia, mides, especificacions de disseny i d’instal·lació bàsics en relació amb l’elaboració de continguts, així com les recomanacions d’ús de la senyalització.

Per a l’execució dels treballs s’han preparat els corresponents contractes, dels quals el que fa referència al camí de Cala Bóquer ja s’ha adjudicat i del camí de Cala Figuera es publicarà la seva licitació en breu. Les actuacions de senyalització tindran un cost de 14.476,44 euros el camí de Cala Bóquer i 8.900 euros el camí de Cala Figuera.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button