Municipi

El pollencí Josep Llobera ens parla del seu llibre “La necesidad es un pato”

Aquest proper 17 d'octubre el presenta a la Biblioteca Can Llobera

Llicenciat en Enginyeria Aeronàutica i havent fet un Màster en Traducció, el pollencí Josep Llobera Capllonch es prepara per a la presentació del seu llibre, “La necessidad es un pato“, i la seva versió traduïda a l’anglès per ell mateix, “Necessity is a duck”, aquest proper 17 d’octubre, a les 12h a la Biblioteca de Can Llobera, en un acte presentat pel regidor de Biblioteques, Mateu Soler.

Aquesta novel·la “explica la situació d’un estudiant universitari frustrat que, cansat del seu dia a dia, decideix deixar-ho tot i desaparèixer per veure què passa amb la seva vida”, explica l’autor afegint que “es bassa en la sensació de reinventar-nos si ho deixam anar tot”.

Aquesta història va començar a escriure-la fa anys, en concret, “fa set anys que vaig treure la primera versió de “La necesidad es un pato” però, després d’haver viscut durant 6 anys a Escòcia i haver estudiat traducció, vaig decidir passar-la a l’anglès amb l’ajuda d’un professor que tenia, el qual em suprevisava la feina”, conta Llobera. Ara, ve a Pollença per a presentar el llibre en anglès, però també una nova versió de l’original en castellà.

La meva idea és seguir escrivint. Això sempre.

Josep Llobera

Per ara, es troba treballant en projectes futurs com la propera publicació, l’any que ve, d’un llibre de poesia en tres versions: català, castellà i anglès.

Cartell de l’esdeveniment
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X