Municipi

El Consell atén la petició d’Ajuntament i veïns de modificar la velocitat a la Ma-10

Després de les queixes rebudes pels baixos límits de velocitat, el consistori es va reunir amb carreteres i modificaran el límit

El Consell de Mallorca, la Delegació del Govern a Illes Balears i la Direcció General de Trànsit, van proposar a finals de l’any passat unes noves mesures per reforçar la seguretat viària. Com ús explicàvem a Som Pollença, es va limitar la velocitat a 60 quilòmetres per hora a la Serra de Tramuntana. Amb aquesta notícia, el Consell remarcava que la vigilància i els controls s’intensificaran a la MA-10 amb radars, càmeres mòbils i drons; i així ha estat.

Els darrers mesos, també ús contàvem la indignació dels conductors d’aquesta carretera per la gran arribada de multes. Els veïns demanaven “sentit comú” perquè hi ha “rectes que fan quilòmetres i 60 km/h és molt poc quant tens tanta visibilitat”. “Tothom cau en el radar”. Davant aquesta situació, el batle de Pollença, Tomeu Cifre, es va reunir amb Carreteres del Consell per sol·licitar formalment que el primer tram de la via -el qual va del Km0 al km6- tengui un tractament diferent de la resta de la carretera i, per tant, es pugui circular a major velocitat.

Des de Som Pollença hem pogut saber que després de diverses reunions, el Consell de Mallorca ha manifestat que atendrà la petició de l’Ajuntament i dels veïnats. Per tant, es modificarà el límit de 60 a 80 en els sis primers km de la Ma-10. El canvi de senyalització es farà efectiu en les pròximes setmanes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button