Municipi

Carretera Vella de Lluc: Indignació dels conductors per l’arribada de multes

Usuaris de la MA-10 es queixen pel límit de velocitat i les multes rebudes

El Consell de Mallorca, la Delegació del Govern a Illes Balears i la Direcció General de Trànsit, van proposar a finals de l’any passat unes noves mesures per reforçar la seguretat viària. Com ús explicàvem a Som Pollença, es va limitar la velocitat a 60 quilòmetres per hora a la Serra de Tramuntana. Amb aquesta notícia, el Consell remarcava que la vigilància i els controls s’intensificaran a la MA-10 amb radars, càmeres mòbils i drons; i així ha estat.

Les darreres setmanes, usuaris de la carretera Vella de Lluc ens han fet arribar queixes demanant “sentit comú” perquè pensen que hi ha “rectes que fan quilòmetres i 60 km/h és molt poc quan tens tanta visibilitat”. Diferents veïns es queixen també a xarxes socials per haver rebut multes quan passen per aquesta carretera. Una resident expressa que “tothom cau en el radar”.

Per altra banda, altres usuaris consideren, davant les crítiques que és “tan fàcil com respectar els límits de velocitat. S’han viscut durant molts d’anys els excessos de velocitat a aquesta carretera, arribant a tenir ensurts i accidents. Haver d’anar a 60 km/h no me pareix malament“.

El batle, Tomeu Cifre, te pendent una reunió amb Carreteres del Consell per sol·licitar formalment que el primer tram de la via -el qual va del Km0 al km6- tengui un tractament diferent a la de la resta de la carretera i, per tant, es pugui circular a major velocitat.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X