Municipi

Pollença i el Moll es vesteixen amb la bandera multicolor en suport al col·lectiu LGTBIQ+

Una obra de teatre o cinema a la fresca són algunes de les activitats culturals que es faran al nostre municipi

Des d’avui i durant els propers dies, a Pollença es duran a terme un conjunt d’activitats i actes per recolzar i visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+, promovent així la igualtat de drets per tal d’aconseguir una societat que sigui justa, diversa i inclusiva i que, per tant, ningú sigui discriminat per mor de la seva identitat de gènere.

A més, per decorar el poble durant aquesta setmana d’esdeveniments culturals i de suport al col·lectiu, els nins i nines d’Escola Viva han engalanat els edificis de Miquel Capllonch i de Can Llobera amb la bandera LGTBIQ+ que ells mateixos han confeccionat.

El programa ha tengut inici avui mateix, dijous 24 de juny, amb la disposició d’un racó literari LGTBIQ+ a la Biblioteca de Can Llobera. En aquest apartat es farà una selecció de llibres amb temàtica relacionada amb aquest àmbit i perdurarà així durant les pròximes setmanes.

En segon lloc, el proper dissabte, 26 de juny, hi haurà un teatre al Club Pollença a les 21.30h. Es tracta de l’obra Transbord, el qual és gratuït però, per mor de la limitació de l’aforament, s’ha de fer reserva prèvia. Podrà fer-se de dimarts a dissabte de 10h a 14h al telèfon 674 78 19 91.

El programa d’esdeveniments continuarà dilluns 28 de juny, a les 12h amb la lectura d’un manifest a Ràdio Pollença i el conseqüent programa Llei trans i feminisme. Hi participaran Laura Durán i Alekai, membres de Balears Diversa.

Per finalitzar, divendres 2 de juliol a les 21.15h es projectarà al pati de l’Ajuntament la pel·lícula La Chica Danesa com a cinema a la fresca. També es gratuït però s’ha de fer la reserva prèviament a través del mail mediadora@ajpollenca.net o al 673 528 788.

Cartell dels esdeveniments prevists
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button