Cultura

Publicada una línia d’ajuts per a escoles de ball de bot, colles geganteres o de dimonis,

Es tracta de donar suport a la mobilitat en la projecció exterior de les activitats procedents del patrimoni cultural immaterial balear

La Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura ha publicat al BOIB una nova línia d’ajuts per donar suport a la mobilitat en la projecció exterior de les activitats i els projectes procedents del patrimoni cultural immaterial de les Balears amb un total de 150.000€.

Així, els beneficiats d’aquesta subvenció, seran els integrants d’associacions, entitats o professionals del patrimoni cultural immaterial en la projecció exterior per dur a terme activitats, assistir a fires, mercats, festivals, mostres, congressos, etc. Aquests s’agrupen dins àmbits molt diversos, des del literari (contacontes, glosats), el musical (xeremiers, grups de ball popular, grups de música…), el de ball tradicional (escoles de ball de bot, grups folklòrics…), colles de dimonis, castelleres, geganteres, entre molts altres.

D’aquests ajuts podran disfrutar-ne, amb un màxim de 15.000€, persones físiques, associacions, comunitats de béns i altres persones jurídiques sempre i quan a través de l’activitat que porten a terme, donin a conèixer el patrimoni cultural immaterial de les Illes Balears, fora de la seva illa on resideixen.

En relació al període subvencionable, serà des del 22 de juny de 2020 fins al 15 de novembre de 2021. Així, el termini per a presentar les sol·licituds començarà dia 30 de juny i romandrà obert fins al 5 d’octubre.

Per a consultar les bases d’aquesta línia de subvencions, es pot fer en aquest enllaç.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button