MunicipiPollença

L’Ajuntament de Pollença comença l’adequació dels terrenys per traslladar EMSER al polígon

L’objectiu és traslladar l’empresa municipal al polígon el 2022

L’Ajuntament de Pollença ha comunicat a través d’una nota de premsa que han donat “llum verda al trasllat de les instal·lacions d’EMSER al polígon el 2022”.

El consistori ha aprovat, amb una inversió de  més de 600.000 euros, la reforma de la nau situada al polígon propietat de l’empresa municipal, com també ho és el solar adjacent, per tal de situar al polígon tots els serveis d’EMSER, tant els de distribució d’aigua potable com els de recollida de fems.

Amb l’adquisició d’aquest solar per part de l’empresa municipal, el batle Bartomeu Cifre explica que “l’Ajuntament de Pollença té com a objectiu ampliar l’espai i poder incloure el servei de neteja de contenidors així com el manteniment dels vehicles que utilitza EMSER per a la recollida selectiva i domiciliaria de fems, a més d’ubicar-hi els contenidors de recollida selectiva i fer-hi tot el manteniment necessari”.

D’altra banda, també s’ubicaran a la nau les oficines d’EMSER així com tot el que fa referència a l’emmagatzematge del material necessari per al servei d’aigua. L’edifici també disposarà de nous vestuaris i dutxes adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Actualment, EMSER té les seves naus al costat del Puig de Santuïri i, a dia d’avui, no s’hi poden realitzar segons quins tipus d’actuacions ja que es troben en una situació molt precària.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button