MunicipiSuccessos

Una persona es precipita des del Mirador de Formentor

Ja s'ha activat el rescat corresponent encara que no han trascendit les dades sobre l'origen del succés

Segons fonts properes al Servei d’Emergències de l’112, aquest horabaixa s’ha activat un rescat a la zona de Formentor. Sembla que una persona s’hauria precipitat des del Mirador del Colomer, encara que es desconeix l’hora exacta i les causes del succés.

La Policia Local, Bombers de Mallorca, Guàrdia Civil i la unitat de Policia Judicial, es troben al lloc dels fets per tal d’efectuar les tasques necessàries per a les gestions del rescat corresponent.

No ha trascendit l’estat en que es trobaria la persona després d’haver-se precipitat, però segons apunten les primeres informacions, no hauria sobreviscut als més de 200 metres d’altura que hauria suposat la caiguda. Es tractaria d’un home de nacionalitat anglesa.

(AMPLIAREM INFORMACIÓ)

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X