EsportsEu MollMunicipi

Les aigües de Pollença seran l’escenari de la Copa d’Espanya de Vela ILCA 6

Amb motiu del 60 aniversari del RCNPP, el club celebra aquesta regata de rellevància nacional i internacional

El Reial Club Nàutic Port de Pollença (RCNPP) organitza juntament amb la Reial Federació de Vela Espanyola (RFEV) i la Federació Balear de Vela, la Copa d’Espanya de la classe ILCA 6 (classe làser radial) de l’1 al 4 d’abril.

D. Mateu Dupuy, president de l’RCNPP, en la seva intervenció en roda de premsa d’ahir, destacà tres missatges molt importants. El primer “ressaltar la gran tasca que realitzen tots els clubs nàutics per la importància de l’impacte socioeconòmic cultural i esportiu organitzant aquest tipus d’esdeveniments. Els clubs nàutics amb gairebé 350 regates i competicions – 290 a vela – i gairebé 150 esdeveniments socioculturals anuals tenen en el seu conjunt un impacte econòmic de 630 milions d’Euros a Balears. El segon missatge que va llançar D. Mateo Dupuy ha fet referència a la cultura de l’esforç “únic camí per desenvolupar el talent i per ser competitius”. Finalment, agraí a la premsa la seva tasca per comunicar i traslladar a la ciutadania a través dels mitjans de comunicació l’esforç que realitzen els regatistes, “és important ressaltar que existeix una joventut compromesa amb l’esport nàutic.”

Per la seva banda, Pere Antoni Borràs, un dels responsables de les seccions esportives de la Junta Directiva del RCNPP, ha assenyalat en roda de premsa que “hem tingut un èxit tremend amb aquesta convocatòria, ja que vam arribar al límit màxim d’inscripcions permeses per les autoritats causa de la crisi sanitària de la COVID-19. En total compten amb 150 participants -regatistes femenines i 98 regatistes masculins- i 30 entrenadors de les diferents comunitats i clubs nàutics del litoral espanyol”.

A la roda de premsa assistiren també diverses autoritats de l’Ajuntament de Pollença. El batle, Tomeu Cifre, felicità el RCNPP per la seva ferma aposta en l’esport base i ha manifestat la col·laboració de l’Ajuntament amb el Club per donar tota la visibilitat possible a aquestes trobades esportives.

Bianca Aguilar, regidora d’esports, manifestà que agraeix “la celebració d’aquests campionats, ja que, situen Pollença al mapa en l’àmbit nacional i internacional i com a regidora de l’àrea d’igualtat ressalta la notable participació femenina en aquest campionat sobretot quan Espanya ha guanyat la plaça olímpica que pot recaure en la balear Fátima Reyes”.

Maria Buades, regidora de turisme compartí la importància d’aquests campionats que en l’àmbit turístic situa a Pollença com una destinació esportiva, segment que l’Ajuntament està potenciant.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X