Municipi

Pollença Cares i el restaurant Bellaverde obrin un menjador social per la gent necessitada del Moll

La iniciativa serà els diumenges, a partir del pròxim 21 de febrer

El restaurant Bellaverde del Port de Pollença obrirà un menjador social. Serà els diumenges, a partir de dia 21 de febrer, per repartir menjar a la gent més necessitada del Moll. Aquesta és una iniciativa de l’ONG Pollença CARES que integren persones majoritàriament estrangeres que resideixen o tenen una segona residència a Pollença.

La propietària i xef del restaurant Bellaverde, Svenja Gallé, i el seu equip cuinaran, cada diumenge, un guisat, acompanyat de pa i una peça de fruita com a postres. Gallé, explica en una nota de premsa que quan l’associació PollençaCARES li va proposar la iniciativa, tot d’una va acceptar. Ho va fer perque “tot i que els restauradors ho passam malament per tirar endavant, jo no tenc càrregues familiars i tenc forces i crec que és el meu deure ajudar als qui ho estan passant pitjor”. PollençaCARES financia els ingredients i els materials que faran servir.

Previstes 200 racions pel pròxim diumenge

Tothom que vulgui assistir ha d’anar als Serveis Socials de l’Ajuntament de Pollença a per al seu tiquet. La distribució del menjar tendrà lloc cada diumenge a partir del de les 13.30 hores en el restaurant Bellaverde. El qual està ubicat en el carrer de les Monges, número 14, del Port de Pollença.

D’entrada aquest diumenge cuinaran 200 racions. Creuen que, així com s’acosti l’estiu, la demanada anirà en augment i el seu objectiu és poder respondre, dins les seves possibilitats, al major nombre les demanades possibles. Actualment, els Serveis Socials de l’Ajuntament de Pollença atenen més de 350 famílies i la xifra va en augment.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X