MunicipiPollença

Adjudicat el concurs de neteja viària de Sa Pobla a l’empresa pollencina Urban Serveis

El servei contarà, per primera vegada , amb una màquina totalment elèctrica

L’Ajuntament de sa Pobla i Urban Serveis han signat el nou contracte de neteja viària per als pròxims vuit anys i un cost anual de 452.375 euros.

L’empresa pollencina Urban es va fundar l’any 2011 i actualment s’encarrega de gestionar la neteja viària de Pollença, la neteja viària i la recollida de residus d’Artà i a partir d’ara, també de Sa Pobla.

El contracte contempla la subrogació de tots els treballadors actuals de l’antic contracte i es crearan llocs de treball nous. Comptarà amb tres equips d’escombrat mecànic i elèctric, un d’aigua, un de fregat i una brigada polivalent.

Des de les xarxes socials de l’Ajuntament de Sa Pobla, expliquen a la ciutadania que les millores “es faran evidents ben prest als carrers de sa Pobla, Crestatx, s’Obac i Son Toni”. Cada dia es netejarà el centre i les freqüències s’intensificaran a la zona d’eixample de Sa Pobla, que es netejarà dia sí i dia no. Els diumenges, el servei netejarà abans i després del mercat. I, per primera vegada, la matèria orgànica del mercat serà compostada a les instal·lacions de l’empresa.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X