FormentorMunicipiPollença

‘La caza: Tramuntana’ de TVE, amb imatges de Pollença

Ambientada a la serra de Tramuntana, té les seves arrels en el folklore i les tradicions locals

La sèrie està ambientada a la serra de Tramuntana i té les seves arrels en el folklore i les tradicions locals.

‘La caza. Tramuntana’ es desenvolupa en dues línies temporals: en una el sergent Selvas investiga la desaparició de Sara Campos i en l’altra se segueix la investigació d’un crim que va iniciar la sergent 15 dies abans.

La sèrie s’ha rodat en la seva major part en localitzacions naturals de l’illa de Mallorca. La localitat de Valldemossa es converteix en el poble fictici de Tramuntana. Altres escenaris on s’ha rodat són el port de Sóller, el Far de Sóller, Cala Tuent, Port des Canonge, el Mirador de s’Entreforc, Cala Pi, Andratx, Llucmajor o Esporles. I, també apareixen imatges del nostre municipi. Alguns d’aquests llocs anomenats són bastant transitats pels turistes i altres són més desconeguts. Aquests, llueixen en la nova entrega de la sèrie, que torna a apostar per localitzacions poc vistes en la ficció.

Tramuntana es pot veure cada dimecres a les 22.00 hores a TVE. Aquest dimecres dia 3 s’emet el quart capítol de la sèrie. Al primer, es va anomenar Pollença i al tercer, titulat ‘Dona d’aigo’, es poden apreciar imatges com el Far de Formentor o el Cavall Bernat.

A continuació, les imatges anomenades:

Si no ets vols perdre paisatges de l’illa de Mallorca i t’agrada el misteri i resoldre crims, aquesta és la teva sèrie.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button