Municipi

Llobeta: “s’ha de recolzar el comerç local els pròxims mesos”

Avui comencen les rebaixes que molts comerços han adelantat a les compres de Reis

Tradicionalment, i així com s’ha vengut fent en els darrers anys, avui, 7 de gener, començarien les rebaixes de la campanya d’hivern, que molts comerços posen en marxa després de les compres nadalenques.

Enguany, a causa de la pandèmia i la crisi sanitària que aquesta ha generat, les tendes i negocis s’han vist molt afectats, no només per la caiguda de les compres, sino també per les mesures imposades, com ara la reducció horària o, en el cas de les grans superfícies, haver de tancar al públic els cap de setmana i festius previs a les festes de Nadal, una de les èpoques més fructíferes per al sector. Davant la situació, moltes tendes i comerços s’han obligats a cesar definitivament la seva activitat.

Reprenent el tema inicial, avui tocaria donar inici a unes setmanes de moltes compres a baixos preus, també beneficiós pels negocis que es sumen a aquesta campanya de rebaixes. Però davant la situació, són moltes les tendes i botigues que s’han avançat i ja, des de dies previs als Reis, estan oferint descomptes per tal de reactivar les vendes. Anem a veure com està essent la situació a Pollença.

Llobeta: “la majoria de comerços ja van començar les rebaixes abans de Reis”

Miquel Llobeta

Miquel Llobeta, regidor de Comerç de Pollença, ens explica com està la situació del comerç local al municipi, després de les compres de Nadal i començant la campanya de rebaixes.

Ha assegurat que “venim d’una campanya de Nadal que ha estat bastant fluïda, dins la situació que tenim, on la gent, davant la crisi sanitària en la que estam, ha comprat molt a les tendes del municipi i està molt concienciada a recolzar el comerç local“.

Començant avui la campanya de rebaixes d’hivern, hem vist durant les festes de Nadal que moltes tendes ja s’havien adelantat i oferien ja descomptes. “La majoria de comerços van començar amb les rebaixes abans de Reis per poder treure estoc que els havia quedat d’aquests mesos de baixes vendes o, fins i tot, dels mesos de confinament”, explica Llobeta.

Es presenten uns pròxims mesos d’hivern que seran difícils pel comerç local i necessita, més que mai, l’ajuda i recolzament dels pollencins.

Miquel Llobeta

Per això demana que la gent sigui responsable i faci cas de les restriccions i mesures establides per tal de poder-nos recuperar, poc a poc, d’aquesta crisi, i començar la temporada amb millor peu que el passat any.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X