MunicipiPolíticaUnides Podem

Podem Pollença demana un cribratge massiu al municipi

Des del partit fan un seguit de peticions referents a la situació del centre sènior del Moll i del poble

Des de Podem Pollença consideren que “podria haver estar prudent esperar a declarar els tres dies de dol, perque la situació encara pot empitjorar“. La part “positiva” segons ens ha contat el portaveu del grup, Michael Muller, és que pot servir “coma toc d’atenció per la ciutadanía, pot recordar la situació que tenim”.

A més, des de Podem Pollença han sol·licitat a l’Ajuntament que posi els mitjans d’atenció dels Serveis Socials a les famílies de persones que són dins la residència del Moll (assistència psicològica, entre d’altres). I, també han demanat que es sol·liciti “una petició formal i insistent” a la Conselleria de Salut un cribatge massiu al Municipi de Pollença, “vista la incidència que tenim i el descontrol dels casos”.

Així ens ho conta Michael Muller a continuació:

Michael Muller, sobre la situació de la residència del Moll i del municipi
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X