Eu MollMunicipi
Destacat

Ja són vuit els morts a la residència del Moll

Al centre, les darreres PCR han tornat a "donar negatiu tant personal com residents"

Com ús hem anat informat aquests dies -a aquesta mateixa entrada-, la situació de la residència del Port de Pollença és molt complicada. Avui, s’han comptabilitzat un total de vuit morts per covid-19. Ara mateix, hi ha 75 usuaris i 24 treballadors contagiats. És per això que aquest divendres el servei d’Inspecció de l’Institut Mallorquí de Serveis Socials ha inspeccionat la residència per detectar possibles irregularitats en la seva gestió.

El portaveu de dependència del sindicat Comissions Obreres, Joan Pons, ha explicat avui que “els treballadors disposen de mascaretes i material de protecció, però viuen una situació complicada per la manca de personal”.

Seguirem informat els pròxims dies sobre com avança la situació.

Ja són 31 els positius per COVID a la residència del Moll

10/12/2020 Els resultats de les darreres PCR han conclòs que, per al moment, hi ha un total de 30 usuaris positius i un treballador, segons ha informat la Conselleria de Salut en la última hora.

Salut intervé la Residència Sèniors del Port de Pollença

10/12/2020 La Conselleria de Salut va ordenar ahir la intervenció de la Residència Sèniors del Moll que, tal i com s’avançava, compta amb 14 usuaris i 4 treballadors que han donat positiu per Covid19, mentre es troben a l’espera de nous resultats de les PCR.

Tres dels usuaris positius es troben ingressats, mentre que la resta estan essent avaluats per a poder decidir si ingressar-los a un hospital o a una residència pont de l’Institut Mallorquí d’Assumptes Socials.

Des de dia 5, moment en que es va detectar el primer cas al centre de persones majors, es van suspendre les visites de familiars des de l’exterior per risc de contagi.

D’aquesta forma, el Govern assegura el control de la gestió sanitària en aquest tipus de centres, de manera que a partir d’ara, els usuaris i personal de la Residència es regirà per les normes i instruccions que doni la coordinadora sanitària que s’ha designat

Un nou brot de coronavirus i tests massius a la Residència del Moll

9/12/2020 La Residència Sèniors del Port de Pollença s’ha vist afectada per un brot de Covid19 quan un total de 14 usuaris i 4 treballadors han donat positiu en les proves realitzades en les passades hores. Ara es troben a l’espera dels resultats de més PCR.

Els primers casos es van enregistrar el passat dissabte per part de dos residents contagiats quan un d’ells va ingressar a l’hospital i l’altre va presentar símptomes.

A partir d’aquesta situació van preparar un test massiu per a tots els usuaris i personal d’aquest centre de persones majors. A més, la direcció i coordinació del centre manté reunions diàries amb la Conselleria de Salut per tal d’establir les pautes a seguir i garantir la correcta atenció dels positius i dels usuaris que estan també en aïllament.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X