MunicipiVídeo

La Covid19 ens deixa també sense Sant Antoni 2021

Et deixam un vídeo amb els millors moments de Sant Antoni 2020

La situació marcada per la Covid19 no pareix tenir fi, i és que els casos actius segueixen creixent al nostre municipi i a Mallorca, en general. En els darrers dies s’han anat suspenent actes que es tenien previst realitzar en les properes setmanes i el darrer en cancel·lar-se ha estat Sant Antoni 2021.

Així ho ha anunciat avui l’Ajuntament de Pollença i la Comissió de Festes dient que “queden suspesos tots els actes de la festa de Sant Antoni 2021”, per ser festes que concentren a un gran nombre de persones, no només de Pollença, sinó també provinents d’altres pobles, lo qual podria suposar un greu risc de contagi, davant la situació pandèmica que tenim actualment.

Tot i que era un fet que molts pensàvem que arribaria a passar, encara no s’havia fet oficial. Estam en una situació molt complicada i davant la que les autoritats demanen responsabilitat per evitar la propagació del virus i per tal que l’any 2022 puguem celebrar un Sant Antoni així com marca la tradició.

Per enguany, ens haurem de conformar amb els records que ens queden dels altres anys de les festes de Sant Antoni i esperar fins al 2022. Vos deixam a la part superior, un vídeo amb un recull dels millors moments que ens deixà el Sant Antoni 2020.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button