MunicipiPollença

AFAMA prepara un gran sorteig amb tres cistelles de Nadal

També posaran una paradeta dia 20 de desembre al mercat de Pollença

El grup AFAMA davant la impossibilitat de dur a terme les activitats normals que feien cada any per tal de recaudar diners per al centre, ha emprès una iniciativa de cara a aquest Nadal tan atípic.

Es tracta d’un gran sorteig de tres cistelles amb productes de diferents comerços del poble que hi han participat. A més d’aquest productes, cada una compta amb un xec que podran gastar en les diferents tendes que han participat a la iniciativa. Així, el de la panera més grossa és de 500€, el de la mitjana, de 300€ i el de la petita, de 200€.

En un principi, AFAMA només havia pensat sortejar-ne una, però davant la gran mostra de solidaritat i de col·laboradors, han pogut elaborar-ne tres.

Des d’un primer moment, aquesta associació va pensar en disposar un espai on poder mostrar les diferents cistelles a rifar i així ho ha fet en un local del Carrer Major, on es podran veure les paneres fins al dia final, que serà el dia de la Loteria de Nadal, dia 22 de desembre. D’aquesta manera, els guanyadors seran els que tenguin el nombre coincident amb el primer, segon i tercer premi de la Loteria Nacional.

Les paperetes, per la seva part, es podran adquirir per 3€ i cada una té dos números. Es podran trobar als diferents comerços col·laboradors, així com a AFAMA o contactant amb els diferents treballadors del centre.

Des d’AFAMA volem agrair a tots els comerços col·laboradors en la iniciativa i animar a la gent a que participi en aquest gran sorteig de Nadal. Hi ha un total de 5.000 paperetes i la nostra màxima alegria seria vendre-les totes!

Equip d’AFAMA

Paradeta al mercat el proper dia 20

Més enllà del sorteig, es preveu també disposar una paradeta al mercat de Pollença el proper dia 20 de desembre, on es vendran fundes per a mascaretes i bosses de tela per a recaudar més diners per a l’associació, que enguany, a causa de la Covid, no ha pogut realitzar les activitats habituals i han de fer front a nombroses despeses.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button