EntrevistesJunts AvançamMunicipiVídeo

El Batle Tomeu Cifre a volgut aclarir la situació sobre els actes de la Fira

La situació per Covid19 a Pollença és complicada

La coalició Junts Avançam ha deixat un missatge clar i responsable cap a l’equip de govern de l’Ajuntament de Pollença en relació als actes prevists per la Fira 2020 i, tenint en compte, la situació desorbitant de Covid19 que tenim al municipi.

El partit polític ha demanat la suspensió de tots els actes programats per la Fira. A més, ha sol·licitat que es faci una campanya per tal de concienciar als ciutadans que redueixin al màxim la seva mobilitat i evitin trobades innecessàries.

Això mateix s’ha exigit des de la Conselleria de Salut, que s’extremin totes les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid19, ja que en els darrers dies, Pollença, s’ha convertit en un dels municipis que ha crescut més en relació a nombre de casos actius per Covid19 de les Illes, situant-nos, segons dades de la mateixa Conselleria, en 68 casos actius a dia d’ahir, i 52, segons el PAC.

Per altre banda el Batle Tomeu Cifre a volgut aclarir la situació, al video teniu la seva reacció.

Tomeu Cifre Respon a les crítiques per l’organització de (La Fira 2020)
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X