MunicipiPollença

Can Morató comptarà amb un jurat d’èlit

Un recull d'alts professionals seran els encarregats de triar el projecte guanyador

Ja s’han escollit els membres que formaran part del jurat que triarà el projecte guanyador per rehabilitar l’antiga fàbrica de Can Morató i convertir-la en la nova seu de Colonya Caixa Pollença.

Per una part, aquest jurat comptarà amb representants del Consell d’Administració de l’entitat, entre els quals es troba el president, Josep Cifre. A més, un membre de l’Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA), Josep Masot. I finalment, un conjunt d’arquitectes que provenen d’una alta esfera amb coneguda reputació i prestigi, tant a nivel nacional com internacional.

Aquests arquitectes són Rafael Moneo, Lluís Clotet, Elies Torres, els tres Premi Nacional d’Arquitectura, i Pere Nicolau, conegut per fer la remodelació de l’aeroport de Son Sant Joan o per haver guanyat el primer premi en el concurs per realitzar el Parc de la Mar.

Per altra part, divendres al matí va tenir lloc una reunió de forma telemàtica entre els membres de Caixa Colonya i els representants dels 14 equips finalistes, per tal d’entregar-lis la documentació necessària per començar a elaborar l’avantprojecte de rehabilitació de Can Morató, d’entre els quals el jurat en triarà el guanyador.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button