Esports

Finalment es celebrarà la Setmana Internacional de Ciclisme Màster al Moll

Acollirà les categories màster 30, 40, 50 i 60

Els propers 16, 17 i 18 d’octubre tindrà lloc la Setmana Internacional de Ciclisme Màster, una cita clàssica pels ciclistes a la tardor i que, tot i la presència de la Covid19, l’organitzador, Unisport Consulting, s’ha animat a preparar per tal d’acollir a les categories màster 30, 40, 50 i 60.

En aquesta XXIII edició, la setmana es dividirà en dues competicions. Per una part, dia 16 i 17 es disputarà la XXIII Challenge Volta a Mallorca, amb sortida i arribada al Port de Pollença. Mentre que el 18 d’octubre, tindrà lloc la XXVI Copa d’Europa, essent el Moll també el centre tècnic de la cursa.

Per a inscriure’s es podrà fer a www.vueltamallorca.com, on també s’hi trobarà tota la informació esencial, calendaris i rutes.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X