Municipi

El Govern recomana suspendre les fires d’aquesta tardor

La Fira de Pollença entre la celebració i la suspensió

El Govern ha aconsellat als batles dels municipis de Mallorca que suspenguin les fires previstes per aquesta tardor degut a la situació que deixa la Covid19 a l’illa i les seves conseqüències.

Ja són alguns els municipis que han confirmat l’anul·lació de les seves fires, com ara Llucmajor o Vilafranca, entre d’altres, ja que, d’igual forma en que s’ha recomanat no celebrar les revetlles d’estiu, es creu adient fer al mateix amb les fires locals.

La Fira de Pollença, penjant d’un fil

Com és normal, la Fira de Pollença també s’ha vist afectada per aquestes mesures aconsellades per part del Govern.

Celebrada sempre el quart diumenge després de Sant Lluc, el qual sol caure en el segon cap de setmana de novembre, enguany aquest esdeveniment està per confirmar. I és que, igual que les anteriors fires anomenades, la nostra també penja d’un fil, a causa de la pandèmia present en els nostres dies.

Miquel Llobeta, Delegat de Fires de l’Ajuntament de Pollença ens ha assegurat que “encara és prest per prendre una decisió sobre si es realitzarà o no la Fira de Pollença. En les properes setmanes, realitzarem reunions amb diferents col·lectius per tal d’arribar a un acord sobre si és convenient o no celebrar-la, està clar que no de la forma en que es venia fent els altres anys i sempre seguint les normes sanitàries i d’higiene”.

És per això que haurem d’esperar per veure com evoluciona la Covid19 al municipi, i a l’illa en general, per saber si finalment hi haurà o no Fira a Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button