Municipi

Es reprenen les tasques de desinfecció

La zona del PAC i la Residència de Pollença serà de les primeres a desinfectar

Davant aquesta segona onada per Covid19 que està afectant a les Illes Balears, són molts els municipis que han decidit reprendre la desinfecció de zones públiques per mantenir la màxima higiene possible.

Avui, Pollença també s’hi sumarà

Des de l’empresa URBAN Serveis, la concessionària de neteja viària de Pollença, han explicat que quan es decretà l’estat d’alarma, van començar a desinfectar les zones més transitades per la gent, com ara els supermercats, farmàcies, forns, etc., i des d’aleshores, no han aturat.

Un cop va finalitzar l’estat d’alarma, l’activitat de desinfecció es dirigí més cap a classes i aules, així com també els parcs infantils, els quals s’han netejat cada dia.

Actualment, davant aquest repunt per Covid19, han trobat necessari tornar a reprendre les tasques inicials, incidint en aquelles zones on hi ha més afluència de gent. És per això que avui mateix s’han començat a desinfectar, sobretot, la zona de la Residència de gent major i del PAC.

També cal destacar que en els darrers dies s’ha portat a terme, a més, la desinfecció dels contenidors de Pollença, Port de Pollença i Sant Vicenç.

Per altra part, dins els propers dies no es descarta que tornin a reunir-se amb els pagesos i voluntaris de Pollença per a desinfectar també els carrers del municipi.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button