Salut

L’aplicació Radar Covid ja disponible a les Illes

Ja la pots descarregar tant a Android com a Apple

La Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial ha anunciat aquest dilluns que l’aplicació voluntària d’alerta de contagis Radar covid ja està operativa a Balears. Així, es converteix en la setena comunitat autònoma en què ja està en marxa. L’eina d’alerta de contagis està disponible en català i, es converteix així en la primera llengua cooficial a incorporar-se a l’APP. Així ho ha afirmat la SEDIA a la xarxa social de Twitter:

Des de la conselleria de Salut i Consum es confirma que ja s’estan registrant els números de telèfon mòbil dels usuaris que l’estan descarregant i que queda pendent la formació dels professionals que han de familiaritzar-se amb aquesta nova eina.

Aquesta aplicació, quan es descarrega, permet rebre avisos en cas d’haver estat durant més de 15 minuts i a menys de dos metres de distància d’una persona que hagi introduït el resultat positiu en coronavirus al mòbil. Una vegada rebuda la notificació, l’APP ofereix un número de telèfon del centre de salut perquè l’usuari es posi en contacte amb un rastrejador, que s’encarrega de fer preguntes més concretes per estimar el risc de contagi.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X